Klik op de pdf link om onze lunchmenukaart te bekijken! 

PDF
Menukaart 4e kwartaal 2018
PDF [859.6 KB]
Download (655 downloads)

Avond menu

 

Wij serveren het diner op donderdag, vrijdag en zaterdagavond vanaf 18.00 uur

 

 

Voorgerechten

Soep van de dag met desembrood € 7,00 vegan

Huisgerookte zalm met venkel en sinaasappel  € 9,50  vis

 

 

 

Hoofdgerechten

Indiase Madras-curry met linzen en boontjes, lekker met rijst en naan   € 18,50 vegan

Vis v/d dag met ovenaardappeltjes, seizoensgroente en een gerookte paprikasaus € 21,50 vis

Vegan meat-loaf met ovenaardappeltjes, seizoensgroente en een gerookte  paprikasaus € 17,50 vegan

 

 

Dessert

Dessert van de dag € 7,50 vega/vegan (vraag even aan de bediening!)

Kaasplankje  div. bio kaasjes met mosterd, nootjes en brood € 8,50 (met een glaasje port € 11,00) vega

Drie bolletjes ijs € 5,50 (vegan)

 

 

Wijnadvies

 

Merlot Bassac mooi rond met veel fruitaroma’s, heerlijke geuren van rood en zwart fruit zoals cassis en aardbei, van Domaine Bassac in de Languedoc Frankrijk € 18,50 per fles (glas € 4,50) (vegan)

Rode Flos lekker soepel drinkbare rode Spaanse wijn van La Bodega de Pinoso   € 16,50 per fles    (glas € 3,50) (vegan)