Op 1e en 2e kerstdag en nieuwjaarsdag zijn wij gesloten!

Logica, ook voor uw feest!

Receptie, borrel, promotielunch of een groot verjaardagdiner? Logica weet er raad mee! Stuur je aanvraag naar info@lunchroomlogica.nl en je ontvangt een offerte binnen 1 dag!

 

FALCO ELEONORA AWARD 2016

Tijdens de beurs "Smaakvol Rotterdam" is een bijzondere award uitgereikt aan een horecalocatie die uitblinkt op het gebied van eerlijke en verantwoorde voeding. De Falco Eleonora Award 2016 is gegaan naar Biologisch Cafe Restaurant Logica (Leiden).

Voorzitter van de jury van de Falco Eleonorae Award Gregor Christiaans Het Leidse restaurant Logica is zowel 100% biologisch als vegetarisch. Hiermee zijn zij onderscheidend en daarnaast brengen zij duurzaamheid in de meest brede zin van het woord onder de aandacht. Een aanwinst voor Leiden…Logisch!

People + Planet

De onafhankelijke vakjury bestaat uit vertegenwoordigers vanuit de branche. Jurylid Andre Brouwer (EKO-Keurmerk, Week van de Smaak) laat weten dat het aanwijzen van de uiteindelijke winnaars een uitdaging was voor de vakjury.‘Gelukkig zien steeds meer horecabedrijven het belang in van  duurzaam ondernemen. De gasten vragen er wellicht niet direct om, maar ze waarderen het wel. Het is ons opgevallen dat het niveau van de n hoog was en ook in een aantal gevallen zeer dicht tegen elkaar aan lag. De vakjury heeft uiteindelijk gekozen voor de bedrijven die duurzaamheid het breedst binnen de bedrijfsvoering hebben doorgevoerd. Daar waar sprake was van een gelijke stand hebben de publiekstemmen de doorslag gegeven’.