Menukaart lunch is hier als pdf te downloaden

PDF
Lunch 4e kwartaal 2017
PDF [213.7 KB]
Download (193 downloads)

Avondmenu

 

Voorgerechten

Soep van de dag met desembrood € 7,00  vegan

Koolblad gevuld met feta, kikkererwten en wortel € 9.00 vega

Salade van gebakken paddenstoelen, linzen en gremolata € 9.00 vegan

 

Hoofdgerechten 

Pompoencurry met gebakken tempeh, koriander-rijst en zeewierchips   € 18.50 vegan

Vis van de dag met Roseval aardappel, herfst-ratatouille en kappertjessaus  € 22,50

Wisselende specialiteit van de dag  € dagprijs vega of vegan dat ligt aan het aanbod

 

Dessert 

Clafoutis met fruitcrumble en vanille-ijs € 7,50

3 bolletjes gemengd ijs  (naar wens vegan) € 5,50

Kaasplankje met desembrood en nootjes € 8,50 (+ een glaasje port € 11,00)

 

Wijn advies

Bij vis: Siciliaanse witte wijn, Pinot Grigio, L’Auratae € 4.00 per glas

Bij vega: Spaanse rode wijn, Monastrell, Bodega de Pinoso € 3,50 per glas